Guanyadors del III Concurs de Pintura d’Alzicoop

0
360

Recentment s’han lliurat a la Gallera d’Alzira, els premis del 3r Concurs de Pintura d’Alzicoop a la Gallera, a l’acte van assistir l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el regidor de Cultura, Alfred Aranda.

Llistat de guanyadors i guanyadores:

CATEGORIA D’EX ALUMNES: D’entre un total de 5 obres presentades s’atorga per part de l’Ajuntament d’Alzira el premi a l’obra amb el títol “Carrer de l’ensenyança” d’ANGELA MARIA ALONSO CERDEÑO.

CATEGORIA DE CREIXEMENT PERSONAL: D’entre un total de 4 obres presentades, s’atorguen per, part de la Regidoria de Serveis Socials el 2n premi a l’obra amb el títol “La Casa de la Cultura” d’IDOYA-BRÍGIDA TUDELA MEDIALDEA. El 1er premi, a l’obra amb el títol “Visita de Felipe II al Monasterio de la Murta” de JESÚS CORTELL SAEZ.

CATEGORIA DE REALISME: D’entre un total de 16 obres presentades s’atorga, per part de la Cooperativa ALZICOOP el premi a l’obra amb el títol “Inundació al parc” de LEOPOLDO MOLTÓ ÁLVAREZ.

CATEGORIA DE CREATIVITAT: D’entre un total de 7 obres presentades s’atorga, per part de la Cooperativa ALZICOOP el premi a l’obra amb el títol “El palau del perruquer” de CHRISTINE BAYLION.

CATEGORIA D’INFANTIL. En la present edició s’han atorgat, per part de la Cooperativa ALZICOOP, cinc premis un per cada curs d’aquest cicle. D’entre un total de 58 obres presentades s’atorguen els següents premis:

El premi del 1er curs a l’obra amb el títol “Les falles d’Alzira” de VERA ADAM BENEYTO.

El premi del 2n curs a l’obra amb el títol “L’horta d’Alzira” d’ONA NAVARRO MARTÍNEZ.

El premi del 3r curs a l’obra amb el títol “La fallera i els focs artificials” de MARTINA BENEITO

El premi del 4t curs a l’obra amb el títol “Una mirada al Xúquer” d’ELIA ROSELL GARCÍA.

El premi del 5é curs a l’obra amb el títol “El pergamí” de PAULA CASTILLO CASTILLO.