Guanyadors del IV Concurs Microrelats per la Igualtat d’Alzira

0
333
Guanyadors-es d'esta edició junt la regidora Marina Mir i les dirigents del Grup Debat per la Igualtat

La Casa de la Cultura d’Alzira ha acollit esta vesprada el lliurament als guanyadors del IV Concurs Microrelats per la Igualtat «Clara Campoamor», que organitza el Grup Debat per la Igualtat  i al que s’han presentat uns 90 originals entre les tres categories.

Pablo Lloret Estrada ha sigut el guanyador en la categoria A, reservada per als majors de 16 anys fins als 25, mentre Ana Campos Martorell ha estat la finalista.

Pel que fa a la categoria B que afecta als aspirants compresos entre els 26 i els 50 anys, Mª José López Tarazonaha sigut la guanyadora, mentre es proclamava finalista, Esther Hervàs Gonzàlez. I finalment, en la categoria reservada per als majors de 50 anys, ha triomfat el microrelat d’Encarna Sant-Celoni i Verger, essent finalista el presentat per Alfred Morell Martinez.

Concurs amb el que col.laboren, Reclam Editorial, Edicions Bromera, Edicions 96, l’Hospital de la Ribera, l’Escola de Persones Adultes, Enric Valor i l’Associació Alteris, a més de l’Ajuntament d’Alzira.

A l’acte, que ha tancat la presidenta del Grup Debat per la Igualtat, Remei Pau, ha assistit l’alcalde Diego Gómez, a més de la regidora de Polítiques d’Igualtat, Marina Mir, d’Educació Maria Calvo i de Cultura Alfred Aranda. El grup Musicalm ha animat el lliurament d’estos guardons lliurats a la Casa de la Cultura d’Alzira.