El fotògraf alcudià Àlvaro Ruiz guanya el Premi Internacional Luces de Granada

0
322

Ruiz continua la seua ratxa de premis amb l’obtenció del primer premi del concurs Intenacional de Fotografia Luces de Granada, als pocs dies d’aconseguit una obra Meritada i altra en Col·lecció d’Honor de la FEPFI

El Premi Internacional de la Imatge Luces de Granada, organitzat per AGRAFI (associació de professionals de la fotografia i imatge de Granada i província) va nàixer en 2014, amb la intenció de fomentar l’excel·lència en la fotografia i vídeo i convoca a tots els professionals de la imatge, tant nacionals com internacionals.

Els premis convoquen en les categories de Boda, Lliure, New born, Bebé i infantil, Boudoir, Comunió, Retrat i obra personal. El fotògraf alcudià tenia dues obres finalistes en la categoria new born, una de les quals ha quedat com a meritada i l’altra s’ha fet amb el Primer Premi New Born Luces de Granada 2019.

Este premi té, a més, una important consciència social ja que en cada edició es destina el 20% de l’aportació de cada participant com a donatiu a una ONG, que tria l’organització sobre la base de les seues activitats i finalitats socials i com a reconeixement als seus mèrits i esforços en la lluita per defensar la igualtat, la integració, i el benestar social.

Meritat i amb Obra en Col·lecció d’honor per la FEPFI

La Federació Espanyola de Professionals de la Fotografia i la Imatge (FEPFI) va donar a coméixer les seues qualificacions fa unes setmanes en l’edició d’enguany, Àlvaro Ruiz estava nominat a Millor Fotògraf de l’Any amb un total de 5 obres nominades.

Finalment no ha pogut ser, però sí que ha aconseguit tornar a incloure una obra en la Col·ecció d’Honor de la FEPFI, en esta ocasió en la categoria d’Art Figuratiu i una obra meritada en la categoria de retrat.