El govern de Carcaixent fa una crida a la «moderació i al diàleg»

0
338
Veïns durant la protesta d'anit a l'interior de l'Ajuntament

La sessió del Ple Municipal d’ahir 26 de novembre de Carcaixent no va poder finalitzar pel comportament d’una part important del públic que, amb la seua actitud «irrespectuosa i violenta cap els representants públics allí presents», va impedir que es desenvolupara amb normalitat.

Des de l’Equip de Govern de l’Ajuntament de Carcaixent lamentem els fets ocorreguts al saló de plens i al carrer, els quals considerem indignes i fora de lloc, en convertir el que havia de ser l’espai per al diàleg i el debat pels interessos de la ciutadania de Carcaixent en un escenari d’enfrontament i de trencament de la convivència.

L’Equip de Govern vol manifestar públicament el seu agraïment a la Policia Local i a la Guàrdia Civil per la seua professionalitat i dedicació en tot moment.

Finalment, des del Govern local es vol fer una crida a la tranquil·litat, a la moderació i al diàleg, elements necessaris de la societat democràtica en la que vivim.