El Tennis Taula Alzira, Nayden Tanev i Carmen López guardonats en la V Gala d’Esports

0
347
Els guanyadors amb les autoritats locals al final de la Gala celebrada al Gran Teatre
Carmen López i Nayden Tanev amb el regidor d’Esports Fernando Pascual
Els dirigents del Club Tennis Taula amb l’alcalde Diego Gómez

El Club Tennis Taula Alzira, que complix enguany 50 anys, ha sigut premiat amb el guardó Illa del Xúquer que reconeix la seua brillant trajectòria en la V Gala d’Esports de la capital de la Ribera celebrada esta vesprada en el Gran Teatre.

El millor esportista masculí del darrer any ha estat l’atleta d’halterofília, d’origen bulgar Nayden Tanev, mentre la tenista Carmen López, ha sigut la millor esportista en la categoria femenina.

A més l’Ajuntament d’Alzira ha guardonat a una trentena d’esportistes de les diferents disciplines esportives. El lliurament dels premis l’han fet l’alcalde Diego Gómez, el regidor d’Esports Fernando Pascual i els regidors Albert Furió, Sara Garés, Xavi Pérez, Isabel Aguilar i Gemma Alós.