La Ribera marxarà pel clima a Madrid

0
272
Concentració a Sueca

 

El divendres 6 de desembre, coincidint amb la Cimera del Canvi Climàtic a Madrid, tindrà lloc la ‘Marxa pel Clima’, que eixirà d’Atocha a les 18 hores. Una marxa que serà internacional, amb companys/es que vindran de tot el món a participar-hi, i històrica, per tot el que ens estem jugant ja amb l’Emergència Climàtica.

Per això, Xúquer Viu i la Ribera en Bici volem organitzar un autobús des de la Ribera. Eixiríem a les 10:00h d’Alzira cap a Madrid, dinaríem a Madrid i tornaríem en acabar la manifestació, cap a les 21:00h de la nit.

El preu seria de 20 euros per persona (el que falte ho afegim les dues organitzacions) i el número mínim per poder llogar l’autobús hauria de ser de 30 persones.

Si vols vindre amb nosaltres a la manifestació, envia’ns un correu amb el teu nom i telèfon a lariberaenbici@gmail.com fins el dimarts 26 de novembre a les 12 de la nit. Si sumem 30 o més persones, com esperem, vos ho comunicarem el dia 27 per fer l’ingrés corresponent abans del viatge.

Anima’t i vine a defensar el clima, per tu, pels teus fills/es i per tots/es els que vindran després!

 

Xúquer Viu i La Ribera en Bici-Ecologistes en Acció