Guardonats dels Premis d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira 2019

  0
  440
  Representants dels centres guanyadors dels guardons
  Pascual Hernández del col.legi Ave Maria de Carcaixent amb la regidora d’Educació Maria Calvo

  Son uns guardons que van nàixer, per una banda, com un estímul indubtable a l’experimentació educativa que dia a dia es porta a  cap a les aules dels nostres centres educatius, i per altra,  amb la intenció de donar suport a la tasca de molts docents decidits a millorar l’ensenyament i la formació de les nostres generacions futures.  

  Estos premis s’han consolidat com un espai d‘exposició i d’intercanvi d’experiències de gran utilitat per a la formació del professorat i per al debat educatiu entre tots els sectors socials implicats en el món educatiu de la nostra ciutat i de la comarca de la Ribera.

   GUARDONATS:

  1CATEGORIA d’educació infantil I primària  a l’experiència titulada:

  • “CARICIAS”, projecte educatiu del CEIP Ausiàs March de la Vall d’Uixó, realitzat per Ana Isabel del Fresno Cortés amb una dotació de 800 euros.
  • Menció especial al projecte educatiu “POSA-LI UNA TIRETA AL MÓN” del CEIP L’Olivera de L’Eliana presentat per Mª Vicenta Corcoles Pastor.

  2CATEGORIA d’educació secundàriA  a l’experiència titulada:

  • “DONES I ART”, projecte educatiu realitzat pel col·legi Nuestra Señora de Fátima de Sueca a càrrec de Maria Emilia Vázquez Carlos i Inmaculada Viel Ortells amb una dotació de 800 euros.
  • Menció especial al projecte educatiu “ITINERARI DIDÀCTIC. HORT DE SORIANO-FONT DE LA PARRA” del col·legi Ave Maria de Carcaixent presentat per Pascual Hernández.

  3CATEGORIA d’educació ESPECIAL, EPA I ENSENYAMENTS ESPECIALITZATS a l’experiència titulada:

  • “T’ESTIME”, projecte educatiu del CEE Gargasindi de Calp, realitzat per Ines Esther López Arenas, Paula Benavent i Eulàlia Moll amb una dotació de 800 euros.