Les mínimes han fregat els 0º al camp riberenc

0
187

Les temperatures mínimes han baixat esta matinada fins el punt de fregar els 0º en alguns termes de la comarca, mentre a les poblacions han oscil.lat entre els 3º i els 4º.

Així alguns vehicles, com el de la imatge, ubicat a les rodalies de la rotonda on confluixen al terme d’Alzira la CV-50 i l’Avinguda de la Ribera, els vidres presentaven gel a primera hora del matí.

Previsió per al dimecres

El front nuvolós que ens arribarà demà dimecres serà molt poc actiu i només ens deixarà alguns ruixats dèbils de poca consideració a últimes hores del dia i la matinada de dijous. Per tant, el dia vindrà caracteritzat pel pas de núvols mitjans i alts que embrutaran el cel i només estaran de pas.

Respecte a les temperatures, continuaran en els mateixos valors que estos dies i no experimentaran canvis destacables. Pel que fa al vent, seguirà entrant de component terral i el ponent no donarà cap problema. Al litoral alacantí entraran ratxes moderades de llebeig (sud-oest) a partir del migdia i es mantindran tota la vesprada.

Inforatge / Riberaexpress