Alzira promocionarà el consum de cítrics amb la I Fira de la Taronja

0
529
El president d'Alzicoop Paco Clari en un hort de tarongers d'Alzira

Els comerciants del carrer Hort dels Frares amb el suport de l’Ajuntament d’Alzira tenen previst promocionar el consum de cítrics amb la I Fira de la Taronja que es celebrarà els dies 18,19 i 20 del pròxim mes de desembre.

Una iniciativa que involucrarà, també al departament IDEA, al Mercat Ecològic, així com a distints comerços de la ciutat.

Ruta pels horts

La fira comptarà amb xerrades i conferències sobre la problemàtica dels productors citrícoles, amb tallers de cuina i suc, entre d’altres així com un premi al millor aparador decorat amb taronges dins del Concurs d’Escaparatisme. Tampoc faltarà un tardeo al voltant de la taronja, i a més una interesant ruta pels horts de la Casella.

«Pretenem potenciar el consum de cítrics entre els alzirenys, tot just en unes dades que coincidixen de ple amb l’actual campanya citrícola», segons ha manfiestat l’alcalde d’Alzira i responsable de l’àrfea municipal de Comerç, Diego Gómez.