Alzira incorpora 18 forestals amb el programa EMERGE

0
239
Volountari forestal

L’Ajuntament d’Alzira ha incorporat al seu personal un total de 15 peons i 3 capatassos forestals, dins del programa EMERGE que pertany al SEPE (Servicio Estatal de Empleo).

 

El programa EMERGE 2019 és un programa de subvencions d’iniciativa social, destinades a la contractació de persones desocupades per part de les corporacions locals. En el cas d’Alzira s’han concedit un total de 195.000 €.

 

Des de la seua incorporació el passat 4 de novembre, els nous treballadors han realitzat una formació intensiva tant teòrica com pràctica, per a conéixer les tasques i eines de treball que han de portar a terme els pròxims 6 mesos.

 

D’altra banda, l’empresa coordinadora del programa, TRAGSA, els ha facilitat els EPIS, ferramentes i vestuari, jupetí, botes, ulleres i guants.

Preparats contra el foc

“Resulta molt interessant poder comptar amb estos treballadors que ens faciliten el treball de cara a la prevenció d’incendis. Ara és quan hem de treballar per a poder estar preparats quan arriben els alts nivells de risc”, assegura el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres.

 

Amb la incorporació d’este personal es pensa donar eixida a les necessitats existents en La Barraca d’Aigües Vives, on es desenvoluparan accions previstes en els plans o procediments d’emergència en l’àmbit forestal. Entre altres, es portaran a terme tasques de prevenció d’incendis com la neteja de barrancs i parcel·les forestals municipals.