Alzira premia als seus millors esportistes en la V Gala de l’Esport

0
173
Guardonats de l'edició anterior

El pròxim divendres dia 22 el Gran Teatre d’Alzira acollirà la quinta edició de la Gala de l’Esport

El lema de l’edició d’enguany és, “Tu fas història, viure-ho és el premi”. El que perseguix és el reconeixement de totes les dones i homes de la nostra ciutat que fan de la pràctica esportiva una forma de vida.

La Regidoria d’Esports s’ha convidat a tots els clubs esportius de la localitat, als quals se’ls lliurarà un diploma, a més de ser els encarregats de decidir a qui de cada club van destinats els guardons de la Gala de l’Esport. Cada club deu proposar: el millor esportista del seu club; la millor i el millor esportista de l’any entre totes les entitats; a més de decidir a qui es lliura el guardó Illa del Xúquer de reconeixement a la trajectòria esportiva.

Com en edicions anteriors, este últim guardó serà a proposta del Consell Municipal d’Esports per a la modalitat d’Esports de les Insígnies d’Or de la ciutat que es lliuren cada 30 de desembre.

Fernando Pascual, regidor d’Esports, ha manifestat: “Tots els guanyadors proposats pels clubs, seguint el criteri establit en edicions anteriors, seran coneguts en el transcurs de la gala”.