Nous educands i Concert de Santa Cecília de la Banda Jove de la SMA

0
343
Els nous músics que s'han incorporat a la Banda Jove

Esta nit s’ha celebrat al Gran Teatre el primer Concert Santa Cecília que ha estat a càrrec de la Banda Jove de la Societat Musical d’Alzira, «Un passeig pels 80», sota la direcció de David González Sanjuán.
A l’acte han assistit l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez; la regidora de Seguretat, Infraestructures i Urbanisme, Sara Garés; el regidor d’Hisenda, Contractació i Recursos Humans, Albert Furió; i la regidora d’Educació i Infància, Maria Calvo; el regidor de Serveis i Obres Públiques i Activitat Esportiva, Fernando Pascual; i els regidors José Andrés Hernández, Rubén Palau i Ricardo Belda.

Concert que ha servit per a donar la benvinguda a les xiquetes i xiquets que s’han incorporat, de forma oficial, a la Banda Jove de la SMA.