Marqueset projecta una gran plataforma logística en Alzira

0
451

La instal.lació, de nova construcció, centralitzarà la seua operativa en Alzira,  amb una una nau de 5.500 m2 per atraure més tráfics de carregadors industrials en la seua zona d’influència

Fonts de l’empresa han reconegut a Riberaexpress l’existència de «negociacions» en l’adquisició de la parcel.la que sembla correspon al Parc Empresarial El Pla d’Alzira.

Marqueset és un operador logístic amb orígens, capital i accionariat 100% valencians, que ha continuat garantint, des de la seua aparició en el sector del transport internacional en 1966, la permanència, regularitat i cobertura dels serveis de flux de mercaderies a la província de València.

Actualment està ubicada al polígon industrial Ciutat de Carlet, on ofereix als seus clients un servei setmanal d’importació i exportació de grupajes i càrregues completes amb Europa, països de l’Est, nord d’Àfrica i Tunísia, entre altres. A més, disposa de cobertura nacional de càrrega fraccionada i completa que complementa amb lliuraments en 24 i 48 hores de palets.

Amb 3.000 m2 de magatzem, dedica les seues instal·lacions com a terminal de manipulació, picking i packing per a tota classe de mercaderia industrial així com a magatzem autoritzat duaner i diferent de duaner.

Els germans De la Concepción la fundaren a Carcaixent

Esta important firma del sector del transport, va nàixer a Carcaixent a mitjans del segle siglo XX, poc després de la quuerra civil, els germans De la Concepción, José Luis i Manuel, decidixen iniciar l’actividad de transport i crear l’empresa Transports De la Concepción.

Uns anys després, al 1966, fundaren la Societat de Transports Internacionals Marqueset, amb la seu social en el mateix municipi riberenc de Carcaixent.