L’avda Sants Patrons d’Alzira serà la seu de la 35a Trobada d’Escoles en Valencià

0
291
Primera reunió de la Comissió Organitzadora de la Trobada a Alzira

L’avinguda Sants Patrons d’Alzira acollirà el pròxim 26 d’abril la 35a Trobada d’Escoles en Valencià que ha celebrat la primera reunió de la Comissió Organitzadora.

A l’acte van assitir, l’alcade d’Alzira, Diego Gómez, el regidor de Cultura, Alfred Aranda; la regidora de Joventut, Cooperació, Modernització i Bon Govern, Letícia Piquer i la regidora d’Educació i Infància, Maria Calvo.

A més Alfred Aranda ha assistit a la presentació de les Trobades de centres d’ensenyament en valencià celebrada esta setmana al Centre Cultural del Carme, València. El representant de l’àrea municipal de Cultura ha manifestat «el compromís i la il·lusió dels implicats en la 35 trobada de la Ribera que tindrà lloc a Alzira el 26 d’abril de 2020».

Exemple de normalitat

Cal recordar que se celebren els 25 anys de la primera trobada que va acollir Alzira. Aquell any 1995 únicament el Ceip Tirant lo Blanc impartia l’ensenyament en valencià, en canvi, un quart de segle després tots els centres públics ho fan. Segons Aranda es tracta «d’un exemple de normalitat i aposta per la nostra llengua».