El Nítida Alzira guanya el primer partit al Palau d’Esports

0
145
Este gol de Rafa Ara li ha donat al Nítdia la seua primera victòria en el Palau

El conjunt alzireny ha derrotat per 3 gols a 2 a l’Àfrica Ceutí en un emocionant i competit encontre. Al descans s’ha arribà amb el resultat d’empat a 1 gol

Els primers minuts del partit han estat protagonitzats per la igualtat existent entre els dos equips, que van acumular diverses ocasions, però sense obtindre el premi del gol. Però Molo, va avançar als locals en el minut 9, provocant que el Palau Municipal d’Esports embogira, conscient de la importància d’aconseguir una victòria vital per a les aspiracions locals.

Encara que l’alegria els va durar poc, ja que en el minut 11 Manu Orellana, aprofità un rebuig per a posar les taules en el marcador. El final de la primera meitat ha sigut frenètic, amb ocasions per a tots dos equips, que van enfilar el túnel de vestuaris amb empat a 1 en el marcador.

Poc després de l’arrancada de la segona meitat Xusi, va avançar al conjunt alzireny en el marcador, donant esperances als alumnes de Braulio Correal. En el minut 25 Rafa Ara feia un gol de molt bella factura que posava terra pel mig a l’electrònic del Palau, al temps que donava certa tranquil·litat als locals.

A cinc minuts de la conclusió de l’encontre, la Unió Àfrica Ceutí va emprar el joc de cinc per a intentar retallar distàncies. El risc de jugar sense porter li donà resultat a dos minuts per al final deixant el marcador definitiu en un apretat 3-2, gràcies que erraren un doble penal a falta d’un minut per a culminar l’emocionant encontre.

Amb esta victória el Nítida Alzira es queda a un punt de la salvació, en perdre el Santiago Futsal i suma el primer triomf davant la seua afició que ha donat tot el suport possible en els minuts finals on el conjunt de Ceuta apretà per aconseguir la igualada.