Vox (Alzira): «Anem a estar governats per assassins, terroristes i comunistes»

0
1036
Ángel Aparisi, Sara Blanco i el regidor d'Alzira Ricardo Belda

Els dirigents locals de Vox han mostrat, hui, ben a les clares el seu projecte polític i les seues intencions de futur durant la roda de premsa convocada a Alzira en la que han desqualificat de forma duríssima al que sembla serà un govern progressista encapçalat per Pedro Sánchez; «anem a estar en mans d’assassins, terroristes i comunistes». Encara han anat un poc més lluny en les seues desqualificacions aventurant qué, «anem cap a la ruïna, a l’època en la qué es cremaven esglèsies i es violaven monges».

Prèviament s’havien queixat de ser «insultats» perquè alguns partits polítics i la major part dels mitjans de comunicació els qualifique d’extrema dreta. Asseguren que esta consideració «és injusta i crea alarma social».

Sense por a Vox

El regidor i secretari local, Ricardo Belda junt a Sara Blanco i Ángel Aparisi s’han mostrat «eufòrics» pels resultats electorals del passat 10N, tan a nivell local, com comarcal,  i a nivell estatal; «hem donat un salt important que ens beneficia a tots», després d’argumentar el creiximent en qué «la gent ha perdut la por a significar-se que voten a Vox».

Els tres dirigents han repetit durant la conferència de premsa que «no són d’extrema dreta, sinó d’extrema necessitat per això hem aconseguit 5.000 vots a Alzira». Les crítiques majoritàries han sigut per a Compromís i Podem als qué consideren «d’extrema esquerra».

«Segons ells, Vox estudia la possibilitat de denunciar a l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom (Compromís) per «fomentar l’odi» al manifestar en un mitjà de comunicació qué «no crec que hi hagen tants feixistes a Carcaixent», on esta formació d’ultradreta va superar en vots a la resta de partits en les recents eleccions generals.

Contra les autonomies i a favor de els diputacions

S’han defés de les preguntes dels mitjans de comunicació locals assegurant que «no som xenófobs, ni racistes, ni estem en contra de la dona, som gent normal». I s’han declarat defensors de la Constitució i de la legalitat, però han reconegut estar en contra de les autonomies i a favor de les diputacions.

Eufòrics pels resultats electorals -4 milions de vots a nivell nacional- i codejant-se amb el PSOE i el PP a nivell comarcal, han manifestat que van a «implantar el partit en tots els pobles del partit judicial». Tot i haver sumat 52 dels 350 escons del Congrés de Diputats la direcció d’Alzira del partit d’Abascal assegurava «tot el món s’ha alegrat del triomf de Vox».