La UD Alzira presenta en Venècia els 30 equips d’esta temporada

0
124
L'equip femení que milita en la categoria autonòmica esta nit en Venècia

La UD Alzira ha presentat este divendres els 29 equips de l’escola, dels que tres són femenins, així com el primer equip a l’estadi municipal de Venècia en mig d’una gran expectaqció i assistència de públic.

A l’acte han assistit el regidor d’Esports Fernando Pascual, el president de la Federació Territorial de Futbol de la Comunitat Valenciana, Salvador Gomar, així com el president de la UD Alzira Juan A. Sanjuán.

A destacar la corona de flors dipositada en memòria del jugador Nacho Barberá per part dels que foren els seus companys així com els premis al mèrit acadèmic de distints jugadors i jugadores; Mireia Roselló, Andreu Ballester, Pablo García, Claudia Cerezo, Héctor Máñez, Carles Gradolí, Jorge Cabezuelo, Joan Gómez i Javier Peris.