La penya Gent Blaugrana guardona a Prieto com a millor jugador de la temporada pasada

0
126
Penyistes, jugadors, directius i el regidor d'Esports Fernando Pascual en la celebració de la Penya Gent Blaugrana

La penya Gent Blaugrana celebrà anit el seu decé aniversari amb un acte en el que premià a Carlos Prieto, com a millor jugador de la UD Alzira de l’anterior temporada. Els directiua de la penya, guardonaren també a José López, «en reconeiximent a la seua trajectòria amb el club blaugrana».El màxim dirigent de la penya Marcos Pla, el president del club José Antonio Sanjuán i l’entrenador de la primera plantilla, Pau Quesada demanaren «la unió de tota la família blaugrana per classificar l’equip el més alt possible».

Va concloure l’acte el regidor d’Esports Fernando Pascual, que va oferir «tot el suport de l’Ajuntament al club més antic de la ciutat», que celebrarà el seu centenari l’any 2022.