La diputada de Corbera Mentxu Balaguer nova presidenta de GIRSA

0
218
Mentxu Balaguer presidint el nou consell d'administració de GIRSA

La Diputació nomena els nous consellers de GIRSA amb la diputada Mentxu Balaguer com a presidenta

 

  • Mª Josep Amigó, Carlos Fernández Bielsa, Rocío Gil i Carlos Gil completen la representació pública de l’empresa de sostenibilitat ambiental dedicada a la recollida selectiva i tractament de residus
  • La vicepresidenta de la corporació provincial i responsable de Medi Ambient Mª Josep Amigó será la consellera delegada de l’empresa

 

 

La Junta General de GIRSA, l’empresa amb majoria de capital de la Diputació de València dedicada a la gestió integral de residus sòlids, ha nomenat este dimecres als nous membres de la part pública en el Consell d’Administració, en el qual la diputada Mentxu Balaguer substituix en la presidència a l’ex diputat Josep Bort.

 

El Consell d’Administració de GIRSA, que ha mantingut la primera reunió de la legislatura entrant a continuació de la Junta en la qual han acceptat el càrrec els nous consellers, queda format per cinc representants de la corporació provincial i quatre de les mercantils que integren la part privada. Al costat de Mentxu Balaguer com a presidenta, són membres del Consell la vicepresidenta de la Diputació i responsable de Medi Ambient, Mª Josep Amigó, el vicepresident i diputat de Cooperació Municipal, Carlos Fernández Bielsa, i els diputats Carlos Gil i Rocío Gil.

 

En la part privada, mantenen la seua representació en l’òrgan Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), amb Jordi Payet com a vicepresident del Consell d’Administració de GIRSA; FCC Medio Ambiente, amb Salvador Otero com a conseller; Servicios Especiales de Limpieza, representada per Francisco Javier Martín; i Servicios de Levante SA, que té com a membre en el Consell a Jaime Argemí.

 

En la sessió d’este dimecres, que ha aprovat el nomenament de la vicepresidenta de la Diputació Mª Josep Amigó com a consellera delegada, ha participat igualment el director gerent, Luis Tejedor, que informa periòdicament en el Consell de la gestió de l’empresa, dirigida a garantir la sostenibilitat ambiental dels municipis a través de la recollida selectiva, el tractament de residus i la gestió d’abocadors, entre altres activitats.