El Mercat de Reis tornarà pels nadals a Alzira

  0
  271

  Alzira ultima els detalls de la tradicional Fira de Reis

   

  Alzira acollirà en la segona setmana de les vacances de Nadal el tradicional Mercat de Reis. Un any més la plaça Major s’omplirà de paradetes d’artesania i productes nadalencs.

   

  A més, els assistents també podran gaudir d’actuacions de música en directe itinerants, amb nadales i cançons tradicionals d’estes dates.

   

  Enguany el mercat girarà al voltant de la figura dels tres Savis d’Orient, on els visitants podran traslladar-se fins a l’època de Melcior, Gaspar i Baltasar per a sorprendre’s amb la màgia i alegria d’este mercat. Tampoc faltarà l’animació i la possibilitat d’entregar la carta als patges de ses majestats els Mags d’Orient.

   

  “Enguany, celebrem la cinquena edició d’esta fira, en la que hem apostat per donar a la ciutat un ambient nadalenc i atractiu tant per alzirenys i alzirenyes com per als veïns d’altres localitats que ens visiten. La ciutat d’Alzira es  convertix en punt de visita ineludible al Nadal”, ha assenyalat Isabel Aguilar, regidora de Turisme.

   

  La plaça Major s’omplirà al llarg de quatre dies de l’ambient nadalenc tan característic d’estes entranyables dates. L’esdeveniment, organitzat des de la Regidoria de Turisme, tindrà lloc del 2 al 5 de gener del proper 2020 a la plaça Major d’Alzira.