Esports lleva les polèmiques portes de la tanca metàl.lica del circuit de cros d’Alzira

0
353
Les portes foren ahir parcialment destroçades

La regidoria d’Esports, ha llevat, provisionalment, les tres portes de la tanca metàl.lica que estava alçant en el circuit de cros, per tal de separar-lo del passeig fluvial i de completar el tancament de la Ciutat Esportiva Jordi M. Aspar.

«He dit que les llevaren davant el rebuig causat entre els usuaris» i després que ahir patiren un acte de vandalisme, segons ha manifestat a Riberaexpress el regidor d’Esports Fernando Pascual. La seua voluntat és la de «consensuar» amb els responsables dels clubs d’atletisme locals el funcionament del poliesportiu i els horaris d’ús, després que haja anunciat la intenció d’obrir la ciutat esportiva els diumenges i festius.

Reunió de bona voluntat

Així este dimarts Pascual té la intenció de «mantindre una reunió de bona voluntat» amb els clubs afectats. Per al responsable d’Esports «el principal problema és la seguretat dels usuaris», davant la proximitat del Xúquer. Però també argumenta la voluntat de l’equip de govern «de mirar cap al riu«. El problema sorgix en coincidir una part del circuit de cros amb la prolongació del passeig fluvial que té previst realitzar el govern local el pròxim any.

Membres del club d’atletisme La Rabosa recorden que els membres del club foren els autors del circuit abans de tan sols projectar-se el passeig fluvial i preveuen que serà «problemàtica» la convivència entre els esportistes i les persones o famílies que recòrreguen el passeig junt al Xúquer.