Pascual assegura que la tanca del circuit de cros d’Alzira s’obrirà també diumenges i festius

0
201
Fernando Pascual regidor d’Esports

El regidor d’Esports Fernando Pascual, ha reconegut «l’errada» seua, per no haver explicat, prèviament, als quatre clubs d’atletisme locals els motius de la instal.lació d’una tanca metàlica per separar del passeig fluvial el circuit de cros i la Ciutat Esportiva Jordi Martinez Aspar. De fet Pascual té previst convocar als clubs d’atletisme locals a una reunió a mitjans de la pròxima setmana.

«Hem instal.lat les portes per la seguretat dels usuaris del recinte esportiu«, ha assenyalat Pascual a Riberaexpress, que ha afegit les companyies asseguradores «no es fan càrrec de qualsevol acident que es produisca si les instal.lacions no estan tancades».

La Regidoria d’Esports té previst obrir la ciutat esportiva també els diumenges i festius, tant pels matins com per les vesprades, fet que, segons Pascual «permetrà que les portes de la tanca estiguen obertes i que puguen ser utilitzades pels esportistes«.

Esports diferencia el circuit de cros del passeig fluvial que discurrix per la vorera del Xúquer. Esta zona del passeig que recorre l’interior de la Ciutat Esportiva serà connectada, durant el 2020, amb el passeig de la primera fase que va des del Pont de Ferro fins el Recinte Firal.

Rebuig de La Rabosa

La falta d’informació és el que més ha indignat als corredors del Club Atletisme La Rabosa que foren els primers en reivindicar, fa molts anys, un circuit de cros i una pista d’atletisme per a poder entrenar i disputar competicions. De fet, els més veterans recorden que l’itinerari de cros de la ciutat esportiva es va ficar en marxa abans d’enllestir el projecte del passeig fluvial.

Els dirigents de La Rabosa han mostrat el seu rebui en una nota de premsa; «No estem d’acord amb esta decissió, especialment perquè no entenem que no hem sigut informats ni com a usuari hjabituals de la instal.lació, ni com a club».