Cinc ferits en un accident de trànsit a Alzira

0
90
L'accident va tindre lloc al polígon de la carretera d'Albalat

Cinc homes han resultat ferits per diverses contusions com a conseqüència de l’accident de trànsit ocorregut al migdia d’ahir divendres en una avinguda de la localitat valenciana d’Alzira, segons el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

El sinistre va tindre lloc sobre les 14.30 hores en l’avinguda de la Llibertat, al polígon de la carretera d’Albalat, i fins allí es desplaçaren amb una ambulància convencional TNA (Transport no Assistit), una unitat de SVB (Suport Vital Bàsic) i una unitat del SAMU (Servei d’Ajuda Mèdica Urgent).

Els serveis mèdics han assistit a cinc homes de 31 i 47 anys d’edat, tots ells per diverses contusions, que posteriorment han sigut traslladats a l’Hospital de la Ribera en les unitats TNA i SVB.

EFE