Alba Carrió:»No hi ha un major orgull que representar al col.lectiu faller d’Alzira»

0
472
Alba Carrió i Martinez durant la seua presentació al Gran Teatre
Alba entre l’alcalde Diego Gómez i el president de la JLF Diego Gómez

La Fallera Major d’Alzira Alba Carrió, ha manfiestat durant la seua presentació i exaltació que «no hi ha major orgull que representat al col.lectiu faller de la nostra ciutat». La nova reina de la capital de la comarca ha revelat; «el sentiment faller que tinc m’impregna tot el cos i que la festa de les falles «són una forma de vida».

Ha agraït els elogis del mantenidor, el periodista algemesinenc d’À Punt, Joan López així com a la presentadora de l’acte Lourdes Burgos, fallera major d’Alzira 2018, després d’haver imposat les bandes a les 34 falleres majors de les respectives comissions.

Per la seua part el president de la JLF, Jaume Bohigues, ha destacat que Alzira «és la segona població valenciana que més falleres i fallers contabilitza» i ha demanat «suport» a totes les comissions locals, «per a mantindre el prestigi de les falles d’Alzira».