La II Setmana de les Persones Majors d’Alzira culmina hui amb una obra de teatre

0
156

Esta vesprada es tanquen les activitats programades dins de la Setmana de les persones Majors amb la representació teatral de l’obra Loteria, de La Tarumba Teatre, a la Casa de la Cultura a les 17 hores.

 

La regidora de Serveis Socials, Marina Mir, s’ha mostrat molt satisfeta pel desenvolupament de tota la programació “Pel nivell d’assistència als actes i la implicació participativa de la ciutadania, estem contents i considerem que les activitats han tingut èxit i molt bona acollida entre el col·lectiu local de persones majors”.

 

Les activitats han sigut d’interés per al públic que ho ha demostrat amb l’assistència i les valoracions positives, ja que s’ha donat resposta a les inquietuds i les expectatives que tenen actualment les persones sobre aquesta realitat que els afecta.
Entre altres temes, s’han tractat les alternatives de consum energètic, s’ha celebrat un taller d’ajuda domiciliària o hem parlat d’Alzira com a Ciutat sostenible.

Ruta teatralitzada

Una de les activitats de major èxit ha estat la ruta teatralitzada “Per la Vora del Riu” a càrrec d’Interpreta Natura, en la que van participar desenes de persones, un recorregut de 4 kilòmetres per la vora del Riu Xúquer. També va ser d’alt interès la ruta urbana de visita als nostres monuments, una de les activitats més demandades.

 

A més ahir dijous va tindre lloc una demostració esportiva a mode de Master class a la mateixa plaça Major, en la que es va comptar amb una alta participació.