Apareix mort un home de 75 anys al seu domicili d’Alzira

0
292
Carrer Dolores Ibárruri on han ocorregut els fets

Portaven uns dies sense veure-ho pel barri i es van mostrar estranyats per la seua absència. Això, unit a la forta olor que eixia de la seua casa va fer que els veïns d’un home de 75 anys que vivia de lloguer en una vivenda del carrer Dolores Ibárruri d’Alzira decidiren avisar a la Policia Local, segons recull Las Provincias.

Els agents van posar l’ocorregut en coneixement dels bombers en haver acudit a l’habitatge i no haver obtingut resposta. Al no respondre a les seues trucades, un dels bombers es va despenjar en la vesprada del dimarts des d’un pis superior i va accedir fins a l’habitatge pel balcó. En entrar en la mateixa va descobrir el cos sense vida de l’home.

Fonts pròximes a la investigació van assenyalar que no van observar cap indici que poguera tractar-se d’una mort violenta, per la qual cosa van procedir a l’aixecament del cadàver.

Alguns veïns van explicar que aquest home portava uns pocs mesos vivint a la casa en aquesta zona de nova construcció de la ciutat. Pel que sembla, s’havia mudat fins a la mateixa ja que la seua mare, d’avançada edat, tenia mobilitat reduïda i necessitava un habitatge amb ascensor. No obstant això, la seua mare havia mort recentment pel que l’home vivia només en aquest habitatge per aquest motiu ningú avisara de la seua mort.

Las Provincias