Unai Sordo (Alzira): «L’11N exigirem a les forces progressistes un acord de govern»

0
131
Unai Sordo junt Arturo León en l'assemblea de delegats celebrada hui a Alzira
Sordo amb Arturo León i Josep A. Carrascosa en la seu comarcal de CCOO
El líder sindicalista s’ha reunit amb l’alcalde Diego Gómez i el regidor de Serveis Públics Fernando Pascual

El secretari Confederal de CCOO Unai Sordo, ha manifestat hui a Alzira que el seu sindicat «exigirà al dia següent de les eleccions un acord de govern entre les distintes forces progressistes», qüestió que considera «absolutament prioritària».

Sordo rebutja «altres escenaris d’acords», en clara referència a la possibilitat d’un govern del PSOE amb l’abstenció del PP, en entendre que «mantindrien» i, fins i tot «aprofunditzarien en les reformes laborals i en les polítiques fiscals que deterioraran encara més els serveis públics actuals». És més el líder sindical ha avisat als valencians que si governa el centredreta «es podem oblidar d’un nou finançament per a les autonomies».

Repetició irresponsable

Davant els mitjans de comunicació locals i a falta de quatre dies per a les eleccions general del 10N, Unai Sordo ha deixat ben clar que «no entendriem que el PSOE puga alinear-se amb la dreta». Al respecte de la repetició electoral per falta d’acord entre socialistes i Unidas Podemos, el dirigent sindical no ha tingut cap problema en indicar que va ser «una manifesta irresponsabilitat».

El màxim dirigent de CCOO ha presidit, a la capital comarcal, una assemblea que ha reunit a uns 300 delegats i a més ha mantés reunions amb l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i amb representants de Xúquer Viu i de les plataformes de l’Ensenyament Públic i de la Sanitat Pública de la Ribera, acompanyat pel secretari general de CCOO-PV Arturo León i pel secretari de les comarques Ribera-Safor, Josep Antoni Carrascosa.