Joan Baldoví reivindica a Alzira un nou pont i la connexió amb l’AP-7

0
134
Joan Baldoví amb els regidors Albert Furió i Xavi Pérez hui a Alzira
Baldoví hui en el tradicional mercat del cimecres d’Alzira

El candidat de Més Compromís per la circumscripció de València, Joan Baldoví, ha reivindicat hui a Alzira un nou pont sobre el Xúquer «per millorar els seus accessos», així com «una connexió directa amb l’AP-7». Autopista que reclama que siga «gratuïta, després d’estar pagant-la durant 50 anys».

També ha manifestat als mitjans de comunicació, que necessitem un govern que estiga «al costat dels agricultors».

Xicotet comerç

Baldoví, que ha girat visita al mercat ambulant del dimecres acompanyat per alguns regidors de Compromís, ha reivindicat la «importància del xicotet comerç en la vida de les ciutats i les poblacions, donat que sense un comerç de proximitat es convertirien en ciutats dormitoris».

El candidat de la formació valencianista s’ha mostrat decebut pel debat televisiu en el que participaren les principals formacions polítiques; «no em tranquilitza gens l’actitut dels partits, no vaig apreciar cap finestra per on poder vore un possible acord». I Baldoví té molt clar que la repetició de les eleccions, «no ha servit per a res, sols perquè es recupere el PP i per a blanquejar a l’extrema dreta que ha sigut la vertadera beneficiada de la repetició electoral».