Distintius i felicitacions a membres de la Policia Local d’Alzira

0
993
Els agents de la Policia Local distinguits amb la regidora de Seguretat Ciutadana Sara Garés

La Generalitat ha guardonat hui, a València, amb la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Roig i Felicitacions Públiques a títol Individual a alguns membres de la Policia Local d’Alzira.

– Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Roig a Javier Ros Pedrosa i Francisco Javier Núñez Martí; i Felicitacions Públiques a títol individual a Salvador Villalba Martí, Encarna Giner Blasco, José Carlos González Grau, Juan Francisco Arcas Rodríguez i Mª Ángeles Magrasó Canet. Totes per les actuacions dutes a terme el 15 d’abril de 2018, en què van rescatar a una dona que es trobava atrapada en un incendi en un habitatge del carrer Colón, 58 d’Alzira.

– Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Roig a Vicente Domínguez Chesa, Javier Esteban Vivanco, Diego López Puchades i Miguel Ángel Cutanda Ribera, per la seua actuació en l’incendi ocorregut en la residencia d’ancians Solimar, on evacuaren els residents posant en risc la seua integritat física.

– Felicitació Pública al títol individual a Francisco Vicente Gómez Forés per la seua actuació en l’exterior de la residencia on es va encarregar del control de trànsil i de l’accés a la zona.