Joves motoristes confundiren el Pla d’Alzira amb el circuit de Xest

0
453
La Policia Local va sorprendre als motoristes en plena carrera

Un grup de joves aprofitaren la nit de Tots Sants per reatr-se a unes carreres al parc empresarial El Pla d’Alzira. Carreres il.legals que solen ser freqüents en este polígon industrial durant les nites festives.

Però en esta ocasió van ser sorpresos per uns jutges de carrera als que no havien convidat; la Policia Local que els va detindre en plena competició al voltant de les 23:30 hores, tot i intentar fugir.

Les carreteres d’El Pla semblaven el circuit de Xest amb nombroses espectadors que s’havien traslladat allí amb motos i turismes. Hi havien joves procedents de moltes poblacions de la comarca que es quedaren sense poder conèixer el guanyador de la prova.

Els agents de la Policia Local interposaren sis denúncies i retiraren algun que altre punt del carnet de conduir. Concretament el resultat del control va ser la interposició de un total de sis denuncies, dos molt greus de 500 € i retirada de 6 punts del carnet de conduir, i altres quatre greus de 200€.3

Queixes 

Es tracta del resultat d’un treball intens que esta fent-se des de fa temps i que este cap de setmana ha donat els seus fruits. “Encara que sospitàvem i havíem rebut queixes sobre este tipus de conductes il·legals, feia falta tindre les proves pertinents per a acabar amb estes pràctiques totalment fora dels paràmetres legals” assegura la regidora de Seguretat, Sara Garés. A més la regidora afig, “Estic molt satisfeta de que s’haja pogut completar este seguiment amb èxit i vull felicitar els nostres agents».

Sembla que El Pla no podrà sustituir al circuit de Xest en l’organització de proves motoristes, ni tampoc la urbanització de Tulell, on recentment també foren multats alguns aspirants a emular a Marc Márquez o a Valentino Rossi.