L’Alzira tampoc li guanya a l’Eldense (0-0) a Venècia

0
282
Una jugada de l'encontre disputat esta vesprada a l'estadi municipal de Venècia

La UD Alzira suma, amb el de hui, tres partits consecutius sense guanyar després que esta vesprada no ha pogut passar de l’empat a 0 gols davant un Eldense molt ben ubicat en el camp que ha gaudit de les millors ocasions.

La primera part ha sigut clarament del conjunt visitant que ha dominat el centre del camp i si nò s’ha avançà en el marcador ha sigut per dos excel.lents intervencions del guardameta local Ferran Ferri.

El conjunt de Pau Quesada ha eixit prou millor en la segona part en la que ha mogut amb més rapidesa la pilota però la potència física dels alacantins i la seua experiència han fet que tancaren els corredors cap el seu guardameta que s’ha vist obligat a fer alguna intervenció de mèrit.

A les acaballes de l’encontre, Ferran feia dos miraculoses parades que han  evitat el que haguera sigut una injusta derrota.

Amb este punt els blaugranes compartixen el segon lloc de la classificació amb  l’Intercity i ara tenen una bona ocasió de tornar a guanyar la pròxima jornada davant el cuer Silla.