Clàudia Dolz: «Les falles unixen un poble, un sentiment i una identitat»

0
691
Clàudia Dolz ja reina per a tota la xicalla d'Alzira
Clàudia envoltada per la seua cort i les falleretes majors de totes les comissions
Clàudia amb la seua cort, el regidor de Festes Xavi Pérez i el president de la JLF Jaume Bohigues
Clàudia amb Alba Carrió durant la presentació i exaltació de hui al Gran Teatre

Alzira ha presentat i exaltat hui a la seua Fallera Major Infantil, Clàudia Dolz en un Gran Teatre ple de gom a gom que s’ha rendit davant la seua gràcia i simpatia. Clàudia imposà la banda a les 6 falleretes que formen la seua Cort d’Honor així com a les 34 Falleres Majors Infantils que representaran a les seues comissions al llarg del present exercici.

Davant un públic entregat, va resumir en una sola frase el que suposa esta festa per als valencians i els alzirenys; » les falles unixen un poble, un sentiment i una identitat».

La fallereta de la comissió d’El Parc ha proseguit el seu discurs assegurant que «estic complint un somni que l’he imaginat infinitat de vegades». Un somni que preten «compartir» amb les sis falleretes de la cort i amb les de totes les comissions d’Alzira.

La FMI no ha pogut ocultar les ganes de «vore ja els monuments, de sentir les mascletaes, d’emocionar-me amb l’ofrena a la nostra patrona». També ha tingut paraules per a la Fallera Major, Alba Carrió; «serà la meua companya de somnis, el meu espill en el que poder mirar-me. I ha agraït els elogis de la mantenidora, Alba Fluixà i la conductora de l’exaltació la FMI 2017, Valèria Oliver.

I el seu discurs de presentació l’ha culminat desitjant «Qué visca Alzira fallera», en mig d’una gran ovació.

Primer el president de la JLF, Jaume Bohigues, i al final ‘alcalde d’Alzira Diego Gómez, tancaven l’acte explicant amb tota sort de detalls, les nombroses virtuts de la regina infantil d’Alzira 2020.

A Clàudia  lo han rendit tribut, des de la fallera major infantil de València, a la Bellea infantil del Foc, d’Alacant, passant per les juntes locals d’Algemesí, Carcaixent, Sueca i Xàtiva a més de juntes festeres de Múrcia, Elx, Jumilla i Sogorb, entre altres.