El Nítida Alzira amb opcions fins el final davant el Ciudad de Móstoles (2-4)

0
364
Rafa Ara anotant el primer gol de l'encontre

Tampoc ha pogut ser hui davant el Ciudad de Móstoles que ha sigut més efectiu cara a porta que ún Nítida Alzira que disposà d’ocasions i que ha merescut al menys la igualada en un partit molt competit en el que el rival sumà el quart gol en els últims segons de l’encontre.

El partit va començar amb bones sensacions donat que Rafa Ara posava per davant a l’esquadra alzireña en el minut 3, després de culminar una bona jugada d’estratègia. Però l’alegria els va durar poc als locals, ja que tan sols dos minuts després, Carlitos, va empatar a l’eixida d’un servei des del cantó.

Cristian va posar per davant a l’equip madrileny, per primera vegada en el partit, en el minut 16, després de culminar un bon contraatac. Al descans guanyaven els visitants per 1 gol a 2.

Sis minuts després de la represa, Joshu, va ampliar distàncies per als visitants. Però l’alegria els va durar poc, ja que un minut després, Molo, va retallar distàncies en el marcador al botar magistralment una falta. Els alumnes de Braulio Correal animats pel públic ho intentaren de totes les maneres però no estagueren fins en els metres finals.

En l’últim minut el Nítida ho intentà a la desesperada, amb porter-jugador, però Jorge Salcedo aprofità la porta buida per fer pujar el 2-4 definitiu al marcador.