El jutjat admet a tràmit el recurs del PP de Carcaixent contra la designació de competències a Albert

0
345
Juan Albert

 

El Jutjat Contenciós-Administratiu número 6 de València ha admés a tràmit el recurs interpossat pels regidors del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Carcaixent, contra la designació de competències i l’assignació de retribucions a favor del regidor trànsfuga Juan Albert.

Tal i com portem messos anunciant, el Partit Popular ha judicialitzat l’assumpte amb una doble intenció: per un costat, tornar la normalitat democràtica i garantir el compliment de la legalitat i la voluntat dels ciutadans; i per l’altre, assegurar que els diners que estàn siguent abonats al regidor trànsfuga puguen ser tornats a les arques municipals el més prompte possible, ja siga per part del propi regidor trànsfuga o per part de tots aquells regidors que, amb el seu vot, han permés aquesta actuació tan il.legal com poc ética, amb l’única finalitat d’assegurar-se una legislatura còmoda i poder aplicar el “rodillo” a l’hora de prendre decisions.

Incompliment de la llei

El Partit Popular de Carcaixent no consentirà que s’utilitzen els diners dels carcaixentins per a incomplir la llei, i més quan la finalitat no és el benestar dels veïns de Carcaixent, sinò el dels propis membres de l’actual equip de govern.

Confiem en que la Justícia repare esta situació i que el poble de Carcaixent puga recuperar tots els diners que este pacte il.legal i immoral està costant-li al poble.

Partit Popular de Carcaixent