L’alcalde d’Alzira demana al portaveu del PP que abandone el ple per dir-li «poca vergonya»

0
305
José Andrés Hernández portaveu municipal del PP

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez han convidat al portaveu del PP José Andrés Hernández, a abandonar el saló de sessions durant el plenari celebrat esta vesprada per qualificar-lo de «poca vergonya» quan intervenia la primera autoritat local.

Gómez li ha dit a l’edil popular que «retirara» el qualificatiu, peró Hernández s’ha negat així com a abandonar la sala. L’alcalde ha fet que «constara en acta»  el qualificatiu i ha avisat a José Andrés Hernández que a «la pròxima cridaria a la força pública perquè abandonara el plenari».

La refrega s’ha produït durant el debat del punt que es debatia una moció presentada pel Grup Municipal Popular amb la que critica la «concessió d’ajudes a entitats i mitjans de comunicació de caire catalanista», fet que ha negat el propi alcalde