El Consorci de la Ribera organitza una Jornada de digitalització empresarial

0
170

Amb l’objectiu de conéixer les tendències i les respostes davant la necessitat d’incorporar la digitalització en diferents àmbits productius i socials de la comarca, el Consorci de la Ribera ha celebrat una jornada sobre digitalització empresarial que, amb el títol d’Impuls cap a la digitalització, ha reunit a diferents empreses i agents socials de la Ribera.

La jornada ha estat inaugurada per la directora general de Comerç, Artesania i Consum Rosa Ana Seguí Sanmateu i pel president del Consorci de la Ribera Óscar Navarro Torres, que han destacat la importància que actualment ja té la digitalització dins del món empresarial. Seguidament les empreses Context, Inuit Soap, Naturpes, Job Explorer i Play & Go Experience han mostrat una sèrie d’experiències pràctiques en digitalització. Seguidament, s’han presentat diversos projectes de digitalització com el presentat per les associacions FEDALCIS i AEA, així com el projecte CD-ETA, de la Mancomunitat de la Ribera Alta, sobre la digitalització del patrimoni natural i cultural, que ha presentat les primeres experiències pilot de digitalització que, des del Departament de Digitalització de l’ens comarcal, estan duent-se a terme.

La jornada ha finalitzat amb la presentació de La Ribera Impulsa 4.0, un programa experimental d’Avalem Territoris que potencia les oportunitats d’ocupació i la digitalització en les empreses de la Ribera.