Cantó portarà a les Corts les propostes dels agricultors i empresaris d’Alzira

0
318
Toni Cantó amb Miguel Vidal hui en el mercat del dimecres d'Alzira

•Durant la visita a Alzira, Toni Cantó s’ha reunit amb la cooperativa hortofructícola d’Alzira, Alzicoop, acompanyat pel portaveu local de Cs Miguel Vidal i la regidora Clara Aledón.

El síndic de C,s ha explicat que “inclourà les seues propostes com a esmenes als Pressupostos de la Generalitat”. En aquest sentit, ha advocat per “augmentar les inversions per a ajudar als joves agricultors, aconseguir més finançament per a canviar les seues vies energètiques per renovables i realitzar canvis en l’Institut Valencià d’Inversions Agràries”.

Connexió amb l’AP-7

A més, ha qualificat de “necessària” la connexió amb l’autopista AP7, “que tant el PP, com el PSOE no cessen de prometre, però mai arriba”. Respecte al govern local, el portaveu autonòmic de Cs ha denunciat que “quasi bat rècords en ocupació d’endollats” lloc que gasta la meitat del seu pressupost en empleats, la meitat ‘amiguetes’”. Per part seua, Miguel Vidal ha subratllat que “Cs és l’únic partit que no porta motxilles i l’únic que és capaç de dur a terme les reformes que necessiten els ciutadans”.