Ampliació d’horari per a Tots Sants a l’Alcúdia

0
310

L’Ajuntament de l’Alcúdia posa a la disposició dels seus veïns i veïnes un servei gratuït de transport al cementeri municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants. L’autobús recorrerà els dies 31 d’octubre, i 1 i 2 de novembre diferents punts de la localitat, realitzant parades estratègiques a llocs com el Parc de la Generalitat, la Redona de l’Olivera o l’Avinguda Antonio Almela, per a que tot el mon en puga fer ús. Amb una freqüència de pas de quinze minuts i un ampli horari, suposa una excel·lent manera de apropar a la gent de l’Alcúdia.

A més, el cementeri també ha ampliat el seu horari d’apertura, des de les 9 del matí fins a les 6 de la vesprada. Aquest servei ha estat disponible no sols els dies més propers a la festivitat, si no que ha estat en actiu des del dilluns 28 d’octubre fins al diumenge 3 de novembre.