La Ruta Ambiental recorre este dissabte l’Anell Verd d’Alzira

0
342
Senderistes en l'Anell Verd

La ruta ambiental 2019 d´aquest cap de setmana tindrà lloc en Alzira i Manuel.

DISSABTE 2 de NOVEMBRE – ANELL VERD, UN RECORREGUT PELS PAISATGES FLUVIALS, AGRÍCOLES I FORESTALS D’ALZIRA

Descripció de la ruta

Ruta teatralitzada pel grup InterpretaNatura. La ruta ambiental es farà en el marc d’un contexte dissenyat pel grup de teatre.

 

Recorregut circular pel projectat Anell Verd d’Alzira, que pretén connectar els diferents paisatges que envolten la ciutat, com són el riu Xúquer, l’Horta i la Muntanyeta. La intenció final de l’Anell Verd es la de cosir el territori i vertebrar la Infraestructura Verda al mateix temps que es dóna visibilitat als paisatges identitaris del territori.

Aquest recorregut ens porta per aquests paratges iniciant la ruta en el Malecó, on es pot apreciar part del Xúquer i els barrancs que desemboquen en ell i els grans horts que envolten la ciutat. Continua la ruta pel Camí dels Pescadors amb el qual es connecta amb la Muntanyeta ascendint per sendes i on es pot gaudir d’una panoràmica de quasi 360⁰ de la Ribera Alta i Baixa, amb València, L’Albufera i el Mediterrani al fons i amb una vista immillorable de la Serra de Corbera i els seus pics. Finalment es torna al punt inicial caminant pel passeig fluvial amb el Xúquer a la nostra dreta durant més d’ 1 kilòmetre.

Horari:

10.00h. Porta de l’Ajuntament.

13.30h. Municipi.

Dificultat: Mitja

Distància: 7 kilòmetres aproximadament

Nombre màxim de participants: 60

Idioma de la visita: Valencià

 

Cal portar: Calçat adequat per a passejar, a poder ser, esportives; aigua, alguna cosa per a menjar, repel·lent per als mosquits i gorra.