Comença una nova edició del monogràfics d’Idea a Alzira

0
281
Programa dels monogràfics

El dimarts 5 de novembre comença la nova edició de les jornades monogràfiques d’Idea. Es tracta d’un total de 25 xarrades gratuïtes relacionades amb orientació laboral, formació, ocupació i autoocupació i que estan impartides per entitats col·laboradores i empreses com FEVECTA, CEEI València, UNED, Universitat de València, IVACE Internacional, Consorci de la Ribera, CIPFP Luis Suñer, IVAJ, LABORA o els mateixos tècnics del departament.

 

Tindran lloc cada dimarts d’11.00 a 12.30 hores a l’aula 3 d’Idea, a Ronda d’Algemesí, 4. Per a poder assistir-hi és necessària la inscripció a través del PORTALEMP IDEA: https://www.idea-alzira.com/monograficos

Els assistents rebran una acreditació, expedida en finalitzar el calendari anual, que inclourà totes les sessions en les quals haja participat, amb indicació del nombre d’hores i denominació de les sessions.

La primera de les jornades es titula “Forma’t i treballa en comerç exterior. Beques IVACE”, que tindrà lloc el dimarts 5 de novembre a càrrec de la ponent Raquel Aguado, tècnica de l’IVACE Internacional. La inscripció està oberta fins al 4 de novembre.

L’alcalde d’Alzira i responsable de comerç, Diego Gómez, ha manifestat que estes activitats estan orientades a aproximar-se a la ciutadania, especialment emprenedors i persones desocupades i resoldre els seus dubtes de cara a millorar les seues habilitats i recursos.

VÍDEO RECOPILATORI DE LES JORNADES MONOGRÀFIQUES D’IDEA 2018-2019:

https://youtu.be/eWDuc2twEIg