Valladolid sustituix a Alzira que situa a Clara Aledón al front del JOHC 2020

0
526
Clara Aledón este migdia durant l'últim acte del VII JOHC Alzira

La candidatura de Valladolid ha superat a la de Lorca i per tant la ciutat castellana serà l’organitzadora del VIII Encontre Nacional del JOHC 2020, organisme que pasa a estar presidit, durant el pròxim exercici, per la dirigent local Clara Aledón.

Just premi a l’excel.lent organització del VII Encontre que ha finalitzat este migdia a Alzira amb l’Exaltació del Tambor i del Bombo, reconeguda per totes les delegacions.

El dirigent juvenil alzireny, Alejandro Puigvert, ha valorat «molt positivament» esta trobada que ha agradat, especialment als nombrosos visitants de 21 ciutats, per «la processó en la que es volcaren les confraries, els cridà molt l’atenció els dosels i també la representació del musical Jesucristo Superstar».

El regidor de Festes, Xavi Pérez, ha resaltat «la nomborsa participació i assistència als distintes actes» i sobre tot la «repercusió que ha tingut sobre el comerç local i en especial el sector de l’hosteleria l’arrivada de 600 joves procedents de distintes ciutats espanyoles».