L’alcudià Àlvaro Ruiz nominat a millor fotògraf d’Espanya

0
349

 

La Federació Espanyola de Professionals de la Fotografia i la Imatge (FEPFI) donarà a conéixer en breu els guanyadors dels seus premis anuals, entre ells el de Millor Fotògraf Professional de l’Any, categoria a què opta el fotògraf Àlvaro Ruiz amb 5 obres nominades.

 

En uns dies, coneixerem el desenllaç final i els guanyadors per categories, però també el reconeixement a un any de treball per al Millor Fotògraf Professional de l’any per la collita de tots els seus èxits en aquest període de temps que acaba. El fotògraf alcudià s’ha trobat gratament sorprès en veure’s nominat a este reconeixement, gràcies a haver tingut 5 de les seues obres nominades en diferents categories: 2 en Art Il·lustratiu , 2 en retrat i 1 en la categoria de post boda.

“No sé si aconseguiré el reconeixement de Millor Fotògraf Professional, però el fet de tindre 5 obres nominades per la FEPFI és de les millors coses que m’han passat en la meua vida professional” afirma Àlvaro Ruiz, qui ja ha estat reconegut amb altres premis nacionals i internacionals en els últims anys, tant per part de la pròpia FEPFI, que el nomenà Maestro Fotógrafo en 2018, com  als Premis Goya de Fotografia o als Premis Quijote, a més de formar par en dos ocasions de l’equip que representa Espanya en la Copa del Món de Fotografia.

Prompte sabrem la resolució del jurat. Serà en la gala de lliurament de Premis, a més dels Reconeixements i Mèrits de Qualificacions, el 31 d’Octubre a Segòvia.

Aquest mateix dia a més, es coneixeran les obres que representaran a Espanya en la pròxima Copa del Món fotogràfica 2020, que tindrà lloc a Roma el pròxim 23 de març.