Alzira concedix més de 100.000€ en ajudes al menjador escolar

0
417
Maria Calvo amb l'alcalde Diego Gómez

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Educació, ha concedit, per a este curs escolar, 850 ajudes assistencials municipals de menjador escolar, i ha destinat un total de 104.397,50 euros per tal d’ampliar al 100% les ajudes que es concedixen des de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport als centres educatius no universitaris públics i concertats per al curs 2019-20.

 

Per a poder accedir a l’ajuda cal obtindre un nombre de punts, que determina la Conselleria; no obstant això, l’ajuntament, ha considerat convenient ampliar estes ajudes de menjador. Per tant, 850 alumnes de la nostra localitat que no han aplegat a tindre l’ajuda completa de la Conselleria podran beneficiar-se de l’aportació que fa l’Ajuntament.

 

Segons declara la regidora d’Educació i Infància, Maria Calvo, “des de la regidoria d’Educació i Infància per a nosaltres el primer són les persones, per això donar suport amb aquestes ajudes és la manera de facilitar que tots els xiquets i xiquetes amb necessitats puguen accedir a l’escola amb les mateixes condicions que la resta de les famílies”.

 

La tasca de detecció d’alumnes amb vertaderes necessitats, portada a terme per les AMPA dels col·legis, així com pels tècnics de Serveis Socials i Educació, ha permés que xiquetes i xiquets d’Alzira amb precarietat per a poder afrontar el curs escolar amb normalitat ho puguen fer gràcies a l’aportació econòmica i la bona disposició i voluntat de l’equip de govern.