La Casella ha superat a migdia els 53 l/m2

0
283

La Casella ha acabat en el més alt del pòdium de la comarca pel que fa a les pluges caigudes hui a la comarca, en registrar la seua estació meteorològica un total de 53,6 l/m2. Li seguix Carcaixent amb 41 Rafelguaraf amb 39,4, Alzira, 37, Cullera, Mulata-Alzicoop, 32,8 m2, Sueca i La Pobla Llarga, 31.

Per  davall dels 30 l/m2, es troba l’estació de Sumacàrcer (28,5), Algemesí (24,6), Guadassuar, 22 i Carlet amb 17 l/m2.

Previsió per a hui

La formació d’una DANA al llarg de hui (Depressió Aïllada en Nivells Alts, més coneguda com ‘gota freda’) farà que la situació vaja complicant-se de cara a finals del dia. En un principi es situarà a l’oest de la Península Ibèrica i posteriorment aniria desplaçant-se cap a l’est. En funció del lloc últim on s’ubique i de la trajectòria final que tinga, parlarem de pluges més o menys intenses per les nostres comarques.

De fet, la jornada transcorrerà entre núvols i clars (cel molt més cobert pel litoral alacantí i litoral sud de València) i les primeres pluges entraran ja de mar cap a terra. Afectaran especialment el litoral de la meitat sud de la nostra Comunitat i a últimes hores de la vesprada-nit ja podran ser localment fortes per la zona de la Safor, la Marina Alta i resta del litoral alacantí.

Les temperatures màximes encara baixaran un poc més per la província de Castelló i zona litoral, mentre que seguiran igual a la resta del territori. El vent començarà entrant de ponent fluix al llarg del matí, i rolarà a component marítima a partir del migdia, segons Inforatge.