Alzira estudia incorporar una fira outlet i segregar la de l’automòbil

0
197
71 expositors han ocupat les avingudes Sants Patrons i la Hispanitat
Els concessionaris aspiren a tindre una Fira de l’Automòbil diferenciada

«La Fira Alzira Oberta està consolidada i la ubicació en l’avda Sants Patrons també» així es pronunciava anit l’alcalde, Diego Gómez, en la jaima muntada per IDEA, el departament municipal organitzador de la mostra junt a l’Associació Empresarial Alzira. Una mostra que ha incrementat enguany més del 25%, fins a superar els 70 el nombre total d’expositors.

La mostra ha registrat una notable assistència de públic «especialment durant les vesprades del divendres i del dissabte». Segon Gómez, «Alzira ja és un referent comcarcal» davant events que considera «atractius» com Art al Carrer, la festa dels Moros i Cristians i la Fira del Comerç, la Tapa i l’Automòbil, «que des de setembre han ocupat els caps de setmana».

La gent al carrer

La primera autoritat local assegura a Riberaexpress, «hem aconseguit que la gent isca al carrer, amb events durant quasi tots els caps de setmana». Unes activitats destinades a «potenciar el comerç local i la hosteleria, que és la gran beneficiada».

Outlet

De cara a la XII edició de la fia, representants de l’ajuntament i dels empresaris, es reuniran, pròximament, per fer balanç de la última i per estudiar possibles canvis com, «afegir una fira outlet» i a més «estudiar la possibilitat de fer en una data diferenciada una fira exclusiva de l’automòbil, tal i com demanen alguns concessionaris», explica l’alcalde.