Un mort i dos ferits en la topetada frontal de dos vehicles a Carcaixent

0
510
Els dos vehicles han topetat frontalment a la CV-41

Un jove de 28 anys ha mort i altre home i una dona han resultat ferits com a conseqüència de la topetada frontal entre dos vehicles en la carretera Cv-41 a l’altura de Carcaixent, segons ha informat el Consorci de Bombers i el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

L’home mort és el conductor d’un dels vehicles, mentre els dos ferits són un home de 29 anys, que ha patit policontusions, i una dona de 31, afectada per una fractura del turmell, que ha tingut que ser excarcerada pels bombers dels parcs d’Alzira i Xàtiva.

L’accident s’ha produït a les 13:41 h en el km 3 de la CV-41 i al lloc dels fets s’han mobilitzat, una unitat del SAMU, que ha traslladat als ferits fins l’Hospital d’Alzira.