Alba Carrió i Clàudia Dolz ja reinen a Alzira

0
566
Alba Carrió i Clàudia Dolz amb l'alcalde Diego Gómez i el regidor de Feste Xavi Pérez
Alba Carrió en el moment de ser proclamada
Mer Bohigues i Inés Brines li han passat el testic a Alba Carrió i a Clàudia Dolz
Gran satisfacció de la menuda fallera major Clàudia en ser proclamada FMI d’Alzira

Alba Carrió i Clàudia Dolz han encetat esta nit el seu reinat després que la corporació municipal d’Alzira les proclamara, per unanimitat, falleres majors de la capital de la comarca per a l’exercici 2019-20.

Prèviament s’han acomiadat les falleres majors de l’últim exercici, Mercedes Bohigues i Inés Brines,, que amb dos parlaments molt emotius, han fet un detallat repas del que ha sigut «el millor any» de la seua vida.

La il.lusió més gran

Alba ha encetat el seu discurs reconeguent que ser fallera major de la seua ciutat natal «és la il.lusió més gran de la meua vida». A la seua cort els assegurà que «viurem les falles més  increïbles i piropejà a la fallereta major infantil dient que «m’ha captivat des el primer moment que la vaig conèixer». I destacà que tant Mer com Inés «sempre seran falleres majors d’Alzira», tot i finalitzar hui el seu reinat.

El millor regal

Mentre Clàudia Dolz reconeixia que hui «m’han fet el millor regal que em podien fer», en coincidir amb el seu dècim aniversari. A les seues companyes de la cort els ha assegurat que «ens espera un 2020 ple d’emocions, seguint l’estel d’Alba». I ha Mer i Inés que «han deixat ben alt el llistó».

L’alcalde Diego Gómez, ha ficat el punt i final a tan emotiu ple, agraïnt a les FM salient la seua «digna representació d’Alzira» durant el darrer any i desitjant a les noves un exercici molt venturós.