La ubicació en el centre de la Fira Alzira Oberta atrau a 15 nous expositors

0
400
Muntatge de la fira este matí que serà inaugurada a la vesprada d'este divendres
L’alcalde d’Alzira Diego Gómez, el president de l’Associació Empresarial Raül Tudela i la directora d’IDEA han presentat hui la mostra

El canvi de l’avinguda Luis Suñer a l’avda Sants Patrons de l’anterior edició ha fet més atractiva la Fira Comercial, de la Tapa i de l’Automòbil, fisn el punt de crèixer en un 25% el nombre d’expositors, que sumaran un total de 71 en la XI mostra que es celebra este cap de setmana a Alzira.

Per seccions cal significar l’increment de 8 jaimes en l’àrea comercial que totalitzen 47, mentre la de la Tapa arriba als 13 en inscriure,s 4 expositors més, mentre els concessionaris automobilístics passen de 8 a 11. L’alcalde Diego Gómez ha anunciat que el pròxim any hi haurà una Fira de l’Automòbil autònoma en decidir separar-se davant l’èxit de les últimes edicions.

L’ajuntament subvenciona en un 20% les jaimes als expositors, mentre l’Associació Empresarial Alzira afegix un 10% més de descompte als seus associats.

La licitació de les jaimes i casetes ha suposat una rebaixa d’uns 4.000 euros segons IDEA, amb un gasto total de 22.950 euros + IVA. Les 57 jaimes s’han llogat a 250 euros + IVA i les 14 casetes de la fira de la Tapa a 300€ + IVA.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez, ha resaltat «increment en 15 expositors» respecte a la última edició, les 50 activitats organitzades, entre les que destaca la concentració de cotxes antics, els jocs infantils i el muntatge dels diferents 3D de l’artista local Victor Balaguer, entre altres.

També ha destacat l’organització d’una Shopping Night per al divendres per part de l’Àrea Comercial del Centre i el modelatge en directe de per part de l’escultor alzireny Julio Benavent.

Per la seua part el president de l’AEA, Raül Tudela, ha fet palés que la intenció principal de la  fira és «dinamitzar a tot el comerç local, mentre la directora d’IDEA, Carmen Herrero, ha subratllat la «idoneitat» de la nova ubicació i que els comerços de l’avinguda Sants Patrons «puguen traure els seus productes al carrer», durant els tres dies de la mostra que estarà oberta des de la vesprada de demà divendres fins la nit del diumenge.

Les avingudes de Sants Patrons i de la Hispanitat, junt la Plaça del Regne estan tallades al trànsit des de este matí en que ha començat el muntatge de la XI Fira Comercial Alzira Oberta.