Alzira recorda la tragèdia de la Pantanada amb unes magnífiques imatges del 82

0
285
L'exposició ha sigut inaugurada esta vesprada
La Plaça del Regne el 21 d’octubre de 1982

Els alzirenys que patiren la Pantanada de Tous i aquells que tingueren la sort de viure-la tenen una magnífica oportunitat de recordar aquella tragèdia, gràcies a les magnífiques imatges de Pep Pelechà (comissari), Ramon Salavert i Enric Yusá, que estan exposades des de hui i fins el 31 de desembre al MUMA d’Alzira

Per a la regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar, «és important que la trista història que ací mostrem no es repetisca, que les generacions vinents no patisquen, no sols el drama de la Pantanada del 82, sinò tampoc les dolentes avingudes del Xúquer».

Els autors diuen que sempren que pensen en el desmoronament de la presa de Tous recorden la cançó de Raimon  que finalitza dient «al meu país la pluja no sap ploure».