L’alcalde d’Alzira demana la dimissió de la presidenta del Consell de la Joventut

0
341
Diego Gómez alcalde d'Alzira en el seu despatx

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez, ha demanat al PP que li demane la dimissió tant del càrrec de presidenta del Consell de la Joventut d’Alzira (CJA) com del de regidora de La Barraca d’Aigües Vives, Amparo Heidi Camarasa, en entendre que «té una responsabilitat política».

Segons Gómez, tot i que el CJA «és independent, rep subvencions públiques amb les que ha comés irregularitats administratives». Lamenta la primera autoritat local, que «no hem rebut cap resposta», des del 17 de juliol en qué va ser requerida davant les queixes de diverses entitats i comerços qué no havien cobrat factures de fa tres i quatre anys, quan les havien presentat a l’Ajuntament com a pagades.

La primera autoritat local considera que el secretari local del PP, José Andrés Hernández, «ha de pendre cartes en este asunt i exigir la dimissió de Amparo H. Camarasa davant la falta de moralitat, ètica i transparència». Al temps que reivindica que l’actual permanent del consell «facilite la seua renovació i pluralitat», arran la queixa d’alguna associació a la que no han admitit  tot i haver demanat la seua incorporació fa ja alguns anys.

A més l’Ajuntament d’Alzira ha propiciat la mediació del Consell de la Joventut de València, que es reunirà la pròxima setmana en una reunió a tres bandes a la que s’ha invitat al Consell de la Joventut d’Alzira.

L’actual permanent, que acaba el mandat en febrer del pròxim any, «no ha actualitzat els estatuts que es troben caducats des de fa algun temps», segons alguna organització juvenil i el propi govern local.

L’actual permanent del consell que presidix Amparo Heidi Camarasa, considera que el govern local ha aprofitat la problemàtica de les factures «per atacar-nos públicament, en no comulgar amb els seus ideals polítics en les nostres vides privades».

Esta consideració ha molestat de manera important a l’alcalde d’Alzira per no haver regularitzat en tres mesos, el requeriment que es va fer en juliol a la presidenta del CJA, sense que es feren públiques, fins este mes d’octubre, les irregularitats comeses.